NBA 2K21 – 2KTV Episode 28 Answers

This guide will show you all the 2KTV Episode 28 Answers for NBA 2K21.

NBA 2K21 – 2KTV Episode 28 Answers

What is 2KTV?

NBA 2KTV is an original series which was made available for the first time in NBA 2K15 by Visual Concepts. It is available to watch both in-game, and on the official NBA 2K YouTube channel.

The show covers almost everything about NBA 2K gaming and the NBA, featuring interviews with developers and NBA players alike. It also spotlights NBA 2K gamers, and covers events such as the Road To The Finals tournament in 2K Pro-Am. Various episodes have also revealed tidbits about upcoming games, including the addition of more retro teams, gameplay enhancements, and other teasers.

It is a really great addition that keeps people glued to the game even when they are not playing the game.

Now that NBA 2K21 is here, we all know what that means. A brand-new season of 2KTV. We have now reached Season 7 of 2KTV.

2K21 2KTV Episode 28 Answers

1. When waiting in a “got next” circle in the neighborhood, would you like to watch 2KTV?
Answer. Any Answer

2. Before 2021, when was the last time Atlanta hosted an All-Star game?
Answer. 2003

3. Which team initially had 2 players selected as starters for the 2021 All-Star game?
Answer. Nets

4. Which player received the most All-Star votes in the Eastern conference?
Answer. Kevin Durant

5. Which card from the Pantheon All-Star packs would you want most?
Answer. Any Answer

6. Which All-Star Spotlight Sim reward card would you most want?
Answer. Any Answer

7. What year was the first All-Star game played?
Answer. 1951

8. Which player is the All-Star game MVP award named after?
Answer. Kobe Bryant

9. What year was Dayfri drafted into the 2K league?
Answer. 2018

10. How many rebounds per game did Dayfri average in the 2020 League Finals?
Answer. 11.8 (Glitched)

11. What overall pick was Dayfri in the 2K league draft?
Answer. 34th

12. Which 2K League team drafted Dayfri?
Answer. Mavs Gaming

13. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week.
Answer. Any Answer

2k21 2ktv episode 28


If you think this guide has helped you then let us know in the comment section below. Also, if you want the answers from the older episodes than you can check out our other NBA 2K21 guides. Good luck!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *