NBA 2K21 – 2KTV Episode 23 Answers

2K21 2KTV Episode 23 Answers – This guide will show you all the 2KTV Episode 23 Answers for NBA 2K21.

NBA 2K21 – 2KTV Episode 23 Answers

What is 2KTV?

NBA 2KTV is an original series which was made available for the first time in NBA 2K15 by Visual Concepts. It is available to watch both in-game, and on the official NBA 2K YouTube channel.

The show covers almost everything about NBA 2K gaming and the NBA, featuring interviews with developers and NBA players alike. It also spotlights NBA 2K gamers, and covers events such as the Road To The Finals tournament in 2K Pro-Am. Various episodes have also revealed tidbits about upcoming games, including the addition of more retro teams, gameplay enhancements, and other teasers.

It is a really great addition that keeps people glued to the game even when they are not playing the game.

Now that NBA 2K21 is here, we all know what that means. A brand-new season of 2KTV. We have now reached Season 7 of 2KTV.

Episode 23 Answers – NBA 2K21

1. Which upcoming 2K compete event will you be playing?

Answer. Any Answer

2. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Month.

Answer. Any Answer

3. How many cards have you evolved?

Answer. Any Answer

4. Which MyTEAM card can you earn by collecting 2000 cards?

Answer. Damian Lillard

5. Which of the following is NOT a MyTEAM card you can earn in the exchange?

Answer. Ja Morant

6. How many different tiers of MyTEAM cards are available?

Answer. 7

7. Which MyTEAM card can you earn by completing the Atlantic Division Spotlight challenges?

Answer. Fred VanVleet

8. Which card from the Flash 6 packs would you most want?

Answer. Any Answer

9. In the NBA 2K21 MyCAREER story, which team’s arena is the host of the high school championship game?

Answer. Nets

10. In the NBA 2K21 MyCAREER story, what sport did Junior play before basketball?

Answer. Football

11. In the NBA 2K21 MyCAREER story, who is the top prospect you face in your final high school game?

Answer. Hendrixx Cobb

12. In the NBA 2K21 MyCAREER story, what is the mascot of Junior’s high school?

Answer. Eagles

13. In the NBA 2K21 MyCAREER story, which actor portrays Junior’s father?

Answer. Jesse Williams

14. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week.

Answer. Any Answer

2k21 2ktv episode 23


If you think this guide has helped you then let us know in the comment section below. Also if you want the answers from the older episodes then you can check out our other NBA 2K21 guides. Good luck!


Last Updated on January 31, 2021

Leave a Comment

Your email address will not be published.