NBA 2K22 2KTV Episode 20 Answers

2K22 Episode 20 Answers – NBA 2KTV is an original series that was made available for the first time in NBA 2K15 by Visual Concepts. You can watch it both in-game and on the official NBA 2K YouTube channel.

The show covers almost everything about NBA 2K gaming and the NBA, featuring interviews with developers and NBA players alike. It also spotlights NBA 2K gamers, and covers events such as the Road To The Finals tournament in 2K Pro-Am. Various episodes have also revealed tidbits about upcoming games, including the addition of more retro teams, gameplay enhancements, and other teasers. It is a really great addition that keeps people glued to the game even when they are not playing the game.

Now that NBA 2K22 is here, we all know what that means. A brand-new season of 2KTV. We have now reached Season 8 of 2KTV. It is amazing how far this series has come.

NBA 2K22 2KTV Episode 20 Answers

Every episode of 2KTV throws a couple of questions towards the players. And if they manage to answer them, they get 100-200 VC in return. If you ask me, this is one of the best ways to earn some free VC. So if you play NBA 2K22, then you definitely need to do this every week. Let us take a quick look at the 2KTV Episode 20 answers:

  1. Do you think you will reach legend?
    Answer. Pick Any Answer
  2. Which of the following events does NOT take place in the city?
    Answer. Treasure Island
  3. To achieve Legend status in NBA 2K22, how many MyCAREER seasons do you need to reach Level 40 in?
    Answer. 4
  4. When do you play 2K the most?
    Answer. Pick Any Answer
  5. Where do you earn your XP?
    Answer. Pick Any Answer
  6. What type of go-cart can you earn in Season 4?
    Answer. Artcamo
  7. Which badge gives you a permanent boost to speed, stamina, strength, vertical and acceleration?
    Answer. Gym Rat
  8. What type of Pro-Am content do you want to see?
    Answer. Pick Any Answer
  9. How often do you play Pro-Am?
    Answer. Pick Any Answer
  10. Aboard the Cancha del Mar, where are the Pro-Am courts located?
    Answer. Deck 8
  11. Which NBA team has a mountain lion named Rocky as their mascot?
    Answer. Nuggets
  12. How often do you edit your lineups?
    Answer. Pick Any Answer
  13. Which NBA player scored the most points off the bench last season?
    Answer. Jordan Clarkson
  14. Who was named the first head coach in Charlotte Hornets franchise history?
    Answer. Dick Harter
  15. Who is the starting Small Forward for the All-Time Hornets?
    Answer. Glen Rice
  16. Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week.
    Answer. Pick Any Answer

NBA 2KTV - Season 8 - Episode 20

Make sure that you are hitting the correct button prompts. As that is the only way to confirm your answer. You will be rewarded with 100-200 VC immediately followed by a green tick, if your answer is correct.

Some questions give you a very short time window, so try to answer them as quickly as possible. My recommendation would be, open this article on your phone, and keep on answering the questions.


Check out Season 8, Episode 20 of 2KTV:


If you think this guide has helped you, then let us know in the comment section below. Also, if you want the answers from the older episodes, then you can check out our other NBA 2K22 guides. Good luck!


Last Updated on January 23, 2022

Leave a Comment

Your email address will not be published.